AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan Açıklama: Hedef Durumdayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Yeni Zelanda saldırısını da baz alarak açıklamalarda bulundu. Ünal, Türkiye'nin bazı kesimler tarafından hedef seçildiği ve düşmanlık duygusu güdüldüğünü söyledi.

30.03.2019-10:50 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-11:05) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan Açıklama: Hedef Durumdayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirdiği temaslar çerçevesinde MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada MHP ile yapılan ittifakın gerekçelerini paylaştı.

15 Temmuz sonrasını duruşunu belli eden Devlet Bey'in, Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsından ziyade, milletin seçtiği ve seçilmiş kişinin makamına duyduğu saygıdan dolayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durduğunu ifade etti.

KİMSEYE BOYUN EĞMEDİK, EĞMEYECEĞİZ

Yeni Zelanda'da bir teröristin 51 müslümanı katletmesi ile alakalı, ''Birileri bizi hedefe koymuş, tarihimizi düşmanca duygularla hatırlıyorlar.'' diyerek, güçlü olmazsak bu düşman düşüncelere maruz kalmaya devem edeceğimizi söyledi.

Tarih boyunca kimseye boyun eğmedik, yine eğmeyeceğiz diyen Ünal, ''Dünya'yı kasıp kavuran Moğolları ilk biz durdurduk. Türk olmak güçlü olmak demektir.'' dedi.

MHP ile bu noktada, kişilerin üzerinde bir fikirle ittifak kurduklarını ifade eden Ünal Kahramanmaraş'taki temaslarına devam etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal