AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'tan Seçim Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş katıldığı bir televizyon programında 31 Mart yerel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

01.04.2019-14:25 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-16:49) AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'tan Seçim Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, yer aldığı televizyon programında 31 Mart yerel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş İstanbul'daki durum hakkında kritik konuşma yaparken, 'Sonuçlara yapılan itirazlar ve bunların sonucu ile ilgili değerlendirmeler var. İtirazlar en kısa sürede sonuçlanacaktır. 300 bine yakın geçersiz oy var. bazı ilçelerde bu oran çok yüksek. Teşkilatımız itirazlarını hazırlıyor. Biz de CHP'de takip ediyor. Sonucu YSK verecek.' ifadelerini kullandı.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuelalı mevkidaşı Jorge Arreaza ile yaptığı açıklamada yerel seçimlerle ilgili düşüncelerini paylaştı.

ÜLKEMİZ BEKASINA SAHİP ÇIKTI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Vatandaşlarımızın ülkenin her yerinde seçimlere gösterdiği yoğun ilgi demokrasimiz adına mutluluk verici. Bu durum neticesinde AK Parti ve MHP'nin kurduüu Cumhur İttifakı'na halkımızın %51'lik bir oy vermesi, vatandaşlarımızın bekasına sahip çıktığının bir göstergesidir.'' dedi

HDP, KALELERİNİ AK PARTİYE KAYBETTİ

Bakan Çavuşoğlu açıklamasında HDP'nin kalelerinde AK Parti'ye kaybetmesine de değindi. HDP'nin ülke genelinde oy kaybettiğini ve bunun en büyük sebebinin de AK Parti'nin HDP'nin kalelerinde yüksek oy farklarıyla kazanması olduğunu söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal