AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş: 19'undan Sonra Partiler Sahaya İnecek

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

16.02.2019-11:19 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-11:09) AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş: 19'undan Sonra Partiler Sahaya İnecek

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, CNN Türk kanalında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

'19'UNDAN SONRA PARTİLER SAHAYA İNECEK'

Kurtulmuş, sayılı günler kalan 31 Mart yerel seçimlerine yönelik, 'Ayın 19'unda listeler kesinleşmiş olacak. Ondan sonra kampanyanın hızlı bir şekilde kampanyanın artacağını görüyoruz. Bir tarafta cumhur ittifakı, diğer tarafta karşı tarafın oluşturduğu ittifak; nerelerde işbirliği yapılacak? Zaten 19'una kadar seçimin hazırlığının bitirilmesi süreci olacak. 19'undan sonra partiler sahaya inecek. Biz üç ay önceden seçim çalışmalarına başladık. Biz çok erken başladık çalışmalara. Her saatini planladığımız bir kampanya sürecini tespit ettik. Sayın cumhurbaşkanımız da şehir mitinglerine başladı. Biz sahadayız. Bizim açımızdan her şey vaktinde oluyor.' açıklamalarında bulunarak konuya açıklık getirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağkı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal