AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan partisi AK Parti, Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Necati Işık’ı aday gösterdi. Peki AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık kimdir?

26.01.2019-17:23 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-17:23) AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan partisi AK Parti’den Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Necati Işık’ı aday gösterdi. Peki AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık kimdir?

MUSTAFA NECATİ IŞIK KİMDİR?

Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Necati Işık 1984'te Mersin'de doğdu. Aslen Muş'lu olan Işık, 2007 senesinde Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisansını İngiltere’de Uluslarası Politika üzerine yaptı.

Üniversite de, fikri ve vicdanı hür önderlerin yetişmesi amacıyla elinden geleni yapan ve bu doğrultuda bir çok organizasyonlara imza atan, öğrencilerin kişisel ve toplumsal gelişimlerine destekleyen Geleceğin Liderleri Kulübü’nün 3 sene boyunca başkanlığını yaptı.

SİYASİ HAYATI

Işık siyasete ise 2005 senesinde Ak Parti Gençlik kolları üniversite başkanı olarak başladı, 2012-2015 ve 2015-2018 yılları arasında 2 dönem İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi.

Ana dili düzeyinde İngilizce bilgisine sahip olan Işık, başlangıç düzeyinde Arapça konuşabilmekte

Işık’ın ayrıca kendine ait uluslararası konteyner, hava kargo, demiryolu ve karayolu taşımacılığı gerçekleştiren lojistik firması da bulunmaktadır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal