AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanı olduğu Beylikdüzü ilçesine AK Parti Mustafa Necati Işık'ı aday gösterdi.

29.12.2018-00:54 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-17:40) AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık

CHP'li mevcut başkan Ekrem İmamoğlu'nun partisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması sonrası en çok merak edilen ilçelerden biri olan Beylikdüzü'nde AK Parti'nin yarışacak isimdi. AK Parti o ismi belirledi.

Kısa süre önce Beylidküzü İlçe Teşkilatı Başkanı olan Mustafa Necati Işık, açıklanan listeye göre 31 Mart seçimlerinde partisinin başarısı için ter dökecek. 

1984'te Mersin'de doğdu. 2007 yılında Koç Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Üniversitede, fikri ve vicdanı hür liderlerin yetişmesi için organizasyonlar düzenleyen, öğrencilerin kişisel ve toplumsal gelişimlerine katkıda bulunan Geleceğin Liderleri kulübünün kurucu başkanlık dahil 3 sene başkanlığını yürüttü.

Siyasi hayatına 2005 yılında Ak Parti Gençlik Kolları Üniversite Temsilcisi olarak başladı, son olarak 2012-2015 yılları arasında İl Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

İleri derecede İngilizce, başlangıç seviyesinde Arapça bilmektedir. Uluslararası konteyner, hava kargo, demiryolu ve karayolu taşımacılığı yapan lojistik firması bulunmaktadır. Haydar Sancak'ın damadı olan Işık evli ve 2 çocuk sahibidir.

Genç ve dinamik kimliği, eğitimli ve bilgili oluşu, siyasetin her kademesinde bulunmuş olması ve ilçede sevilen bir isim olması yerel seçimlerde AK Parti'nin ilçe belediyesini geri alabilme şansını artırıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal