AK Parti BBP Açıklaması: İttifakta Nasıl Yer Bulacaklar

AK Parti Genel Başkanı Hayati Yazıcı BBP’nin ‘Cumhur İttifakı’ içinde nasıl yer bulacağı ve nasıl bir konumda olacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu

02.05.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-11:00) AK Parti BBP Açıklaması: İttifakta Nasıl Yer Bulacaklar

AK Parti Genel Başkanı Hayati Yazıcı Büyük Birlik Partisi’nin ‘Cumhur İttifakı’ içinde nasıl yer alacağı ile ilgili yaptığı açıklamasında “Milliyeti Hareket Partisi ile AK Parti'nin ittifakı oy pusulasında da görünür halde olacak. Fakat Büyük Birlik Partisi ile yapacağımız ittifak, mutabık kalınacak yerde ve sayıda gerçekleşecek; henüz bu konu netleşmiş değil” ifadelerini kullandı.

AK Parti’den Büyük Birlik Partisi açıklaması İttifakta nasıl yer alacaklar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, NTV'de seçim gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Katıldığı programda şu demeçlere yer verdi: “Büyük Birlik Partisi ittifakta nasıl yer alacak, kaç milletvekili teklif edildi, ne zaman sonuçlanır?” sorusu sorulunca şu cevabı verdi "Bizim bu seçimde ittifakımız Milliyeti Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile oluyor. Milliyeti Hareket Partisi ile AK Parti'nin ittifakı oy pusulasında da görünür halde olacak. Ama Büyük Birlik Partisi ile yapacağımız ittifak, mutabık kalınacak yerde ve sayıda gerçekleşecek; henüz netleşmiş değil. Genel başkanımız bu durumu belirleyecek ve karşı tarafın da kabulü bu konuda önemli. Parti listelerinden yer vermek suretiyle ittifakı gerçekleştirmiş olacağız. Sayı verirsem tahmini bir şey olur, netleşince sizlerle bu durumu zaten paylaşırız." İfadelerini kullandı.

Sonuç olarak Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur İttifakında nasıl yer alacağı konusu henüz belli değil.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal