AK Parti Ankara Adayı Özhaseki, Partisinin Adaylarına Sert Çıktı: Ne Bu Saltanat?

AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki, partisinin diğer belediye başkanı adaylarında bir havalanma olduğunu söyleyerek, "Ne oluyor, bu ne saltanat" dedi.

22.01.2019-16:19 - (Son Güncelleme: 22.01.2019-16:08) AK Parti Ankara Adayı Özhaseki, Partisinin Adaylarına Sert Çıktı: Ne Bu Saltanat?

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, kendisiyle görüşmeye gelen belediye başkanlarına, kendi araçlarında yaptıkları yakıt hesabını belediyenin araçlarında da yapıp yapmadıklarını sorduğunu söyleyerek "Son dönemlerde bazı arkadaşlarda bir hava başladı. Eskortlar, önden gidenler, arkadan gelenler, korumalar falan, filan. Ne oluyor, bu ne saltanat? Üç günlük dünyadayız şurada. Zaten bir imtihan dünyası da hepimizi kandırıyor. Öyle bir dünyada havanın civanın aslı ne?" sözlerini kullandı.

Ankara'da seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Sincan'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir görüşme yaptı. Programa Sincan Belediye Başkanı ve Adayı Murat Ercan ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da katıldı. Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı vazifesini bırakırken yaptığı basın toplantısını anımsatarak, "Milletle helalleşerek ayrıldım. Ola ki belediye başkanlarının dedikodusu çok yapılır, 'hakkımda dedikodu yapan herkese hakkım helal olsun' dedim. 'Biz kamu insanıyız; fakat Cenabı Allah şahittir ki, ne benim, ne çevremin ne de evlatlarımın boğazından bir gram haram geçmedi, siz de bana hakkınızı helal edin' dedim. 'Ola ki hakkım var diyen varsa, 3 gün bekliyorum, kapı açık gelsin helalleşelim' dedim" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal