AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu'ndan Kazandığı Tazminatla Döner Dağıtacak

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı 27 bin lira ile Ankaralılara döner dağıtacağını açıkladı.

02.02.2019-17:40 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-17:36) AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu'ndan Kazandığı Tazminatla Döner Dağıtacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin avukatı Mehmet Savruk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtıkları manevi tazminat davası kararının Yargıtay tarafından onandığını söyledi. Savruk, Özhaseki'nin kazandığı tazminatla Ankaralılara döner dağıtacağını kaydetti.

27 BİN TL TAZMİNAT ÖDEYECEK

Kılıçdaroğlu'nun, mahkeme masrafları ve avukatlık ücretleriyle beraber yaklaşık 27 bin TL ödeyeceğini söyleyen Savruk, "Kararı götürüp icra dairelerine müracaatımızı gerçekleştirdik. 12 bin TL'lik tazminat avukatlık ücreti ve icra masraflarıyla beraber 27 bin TL'ye çıkmış oldu. Birkaç gün içerisinde davalıya tebliğ edilir ve tazminatı tahsil ederiz" sözlerini kullandı.

ANKARALILARA DÖNER YEDİRECEK

Savruk, Özhaseki'nin, kazandığı 27 bin lira tutarındaki yeni tazminatı ile Ankaralıları Ankara döneri yemeye davet edeceğini açıkladı.

DAHA ÖNCE SUCUK DAĞITMIŞTI

Özhaseki geçen günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 100 bin TL'nin üstünde tazminat aldığını, bu tazminatlarla sucuk dağıttığını ve devam eden başka davaların da olduğunu kaydetmiş; "Kazanırsam bu defa Ankara'da Ankara döneri dağıtacağım" demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal