AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki: Anketlerde Öndeyiz ve Çok Keyifliyiz

AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, yaptırdıkları anketlerle alakalı konuştu. Özhaseki, "Biz öndeyiz ve çok da keyifliyiz" dedi.

07.02.2019-09:19 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-09:06) AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki: Anketlerde Öndeyiz ve Çok Keyifliyiz

AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, seçim ile alakalı yaptırdıkları anketler için "Biz öndeyiz ve çok da keyifliyiz" dedi.

AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te ekranlara gelen '40' programında Buket Aydın'ın sorularını cevapladı.

"BEN ASLA ONU YAPMIYORUM"

Özhaseki, şöyle söyledi:

"Ben kendimi anlatıyorum. 25 senelik kamu personeliyim ve o senelerde izlediğim yolu anlatıyorum. Melih Bey ile çalışma tarafımız birbirine çok benzer ve çok çalışırız fakat tarzlarımız birbirine benzemez. O biraz daha gündemi yakından izleyen siyasetin içinde. Ben ise kesinlikle onu yapmıyorum. Tabiki benim de siyasetle alakalı görüşlerim ve fikirlerim var. Fakat belediye başkanının bunları söylemesi doğru değil diye düşünüyorum. Bunun için ne tweet atıyorum ne de bir başkasına yanıt vermeye uğraşıyorum."

"ANKETLERDE KİM ÖNDE?"

Özhaseki, Aydın'ın "Anketlere göre Ankara yarışında kim önde?" sorusuna da şu cevabı verdi:

"Biz öndeyiz ve çok da keyifliyiz. AK Parti ile MHP'nin ittifakı Cumhur İttifakı ve ben bu ittifakın adayıyım. Günümüzde insanlar bu ittifaka çok önem veriyor. Hakikaten önümüzde belki geçmişte atlattığımız fakat tehlike olarak çıkabilecek bir takım daha tehditlerin olduğu ortamda bu ittifakı önemseyerek sürdürüyoruz. Fakat bizim rakibimiz ve onun yanındaki parti ne yazık ki algı operasyonu hususunda oldukça başarılılar. Olmayanı olmuş gibi gösteriyorlar."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal