AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki: Anket Şirketlerine 200 Bin Lira Verin, İstediğiniz Sonucu Çıkarırlar

AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki anket sonuçlarını değerlendirdi. Bazı anketlerde CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın önde olduğunun söylenmesi üzerine Özhaseki, "200 bin lira verin istediğiniz sonucu çıkarırlar" dedi.

27.03.2019-15:11 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-15:03) AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki: Anket Şirketlerine 200 Bin Lira Verin, İstediğiniz Sonucu Çıkarırlar

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'da başa baş bir yarışa şahitlik edeceğiz. Bir yanda Cumhur İttifakı'nın Adayı Mehmet Özhaseki, diğer yanda Millet İttifakı'nın Adayı Mansur Yavaş var. Yapılan son anketlerde ibre Yavaş'ı gösterse de kesin sonuç pazar gecesi belli olacak.

Seçim çalışmalarını tam gaz sürdüren Mehmet Özhaseki, Uluslararası İnternet Gazetecileri Derneği (UİGAD) Genel Başkan Yardımcısı Okan Geçgel'e önemli açıklamalar yaptı. Rakibi Mansur Yavaş'ı önde gösteren anketlerden bahseden Özhaseki, "200 bin lira verin istediğiniz sonucu ortaya çıkarsınlar. Bir de uzmanlar var. Bu işi bilenler var. Bunu alıyorsunuz inceliyorsunuz eksik kalınan yerlerde niçin eksik kalındığı aşamasında çalışmalar yapıyorsunuz. CHP'nin mevcut idaresi manipülasyon yapıyor. 'Biz öndeyiz. Kazandık. Aldık. Götürüyoruz' diyorlar. Seçimden sonrada "Oylarımız çalındı" deyip, YSK'ya çamur atıyorlar. Bu kadar yalan olur mu?" sözlerini kullandı.

"200 BİN LİRA VERİN İSTEDİĞİNİZ SONUCU ORTAYA ÇIKARSINLAR"

Rakibiniz Mansur Yavaş malumunuz daha önce iki dönem aday oldu ve seçimi kaybetti. Elinizde anket sonuçları var mı, nasıl değerlendiriyorsunuz?

Anket sektöründe iki türlü anket var kimileri manipüle kimileri ise gerçeklere yakın anketler. 200 bin lira verin istediğiniz sonucu ortaya çıkarırlar. Bir de uzmanlar var. Bu işi bilenler var. Bunu alıyorsunuz inceliyorsunuz eksik olan noktalarda niçin eksik kalındığı noktasında çalışmalar yapıyorsunuz. CHP'nin mevcut yönetimi manipülasyon yapıyor. "Biz öndeyiz. Kazandık. Aldık. Götürüyoruz" diyorlar. Seçimin ardından da "Oylarımız çalındı" deyip, YSK'ya çamur atıyorlar. Bu kadar yalan olur mu? İyi güzel de İzmir'de Karşıyaka'da kazanınca mazbatayı alıp YSK'ya teşekkür ediyorsunuz. Ankara'da kaybedince neden YSK'yı suçluyorsunuz? Lakin bizim yaptırdığımız ve bağımsız firmaların yaptığı anketlerde çok şükür öndeyiz. Ancak hal böyle diye de rehavete lüzum yok. Biz son güne, son ana dek sahadayız. Kendimizi, bilgimizi, tecrübemizi ve projelerimizi anlatmayı sürdüreceğiz. İnşallah büyük bir zafer kazanacağız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal