AK Parti 10 Milyon Liralık Flama Siparişini İptal Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu seçim döneminde sokaklara bayrak asmayacaklarını açıklamasının ardından AK Parti 10 milyon liralık siparişini iptal etti. AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz," Cumhurbaşkanımız bize ters köşe yaptı" dedi.

17.12.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-13:51)

AK Parti'den 31 Mart yerel seçimleriyle alakalı 'bayrak tasarrufu' çağrısı yapıldı. Beklenen cevap gelirse tasarrufun 50 milyon lirayı bulacağı bildirildi. AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, gerçekleştirdiği açıklamada "Cumhurbaşkanımızın bizi ters köşe yapacağını tahmin edemedik. Cumhurbaşkanının o günkü açıklamasının sonrasında siparişleri iptal ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her seçim döneminde kentlerimizin caddeleri, sokakları parti bayrakları ile donatılır. Artık günümüzde buna gerek yok. Eski tarz kampanya şekilleri halkımızın de tepkisine neden olan bir duruma geldi. AK Parti olarak 31 Mart seçim döneminden başlayarak, görüntü kirliliğini meydana getiren propaganda yöntemlerini bütünüyle terk ediyoruz" sözlerini kullanmıştı.

"BAYRAKTAN TASARRUF 50 MİLYONU BULUR"

Türkiye gazetesinden Damla Peker'in aktardığına göre, Erdoğan'ın çağrısının sonrasında harekete geçen AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Diğer partiler de yardım ederse bayraktan tasarruf 40-50 milyon TL'yi görür. Bu da teşkilata ve insana hizmet olarak döner" dedi.

"BİZİ TERS KÖŞE YAPTI"

"Cumhurbaşkanımızın bizi ters köşe yapacağını tahmin edemedik. Cumhurbaşkanının o günkü açıklamasının sonrasında siparişleri iptal ettik" diyen Demiröz, "Bizim harcadığımız bayrak uç uca bağlandığı zaman Edirne'den Kars'a dek gider. Seçimlerde 8-10 milyon nakliye ile beraber harcamalarımız vardı. Bu parayı hem teşkilatımıza hem de insanımıza daha değişik hizmetler olarak harcayacağız. MHP destek verdi. Çevreci kampanya ile yasaklama olamaz. Burada gönül işi olmalı. Diğer partilerden de en kısa sürede destek geleceğine inanıyorum. Bence bu bayrak işi sona erer. Bu iş sigara gibi. Bu alışkanlığın zamanla zarar olduğunu herkes görecek."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal