Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Pınar Gültekin'in Cinayeti Davasına Müdahil Olacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cinayeti davasına müdahil olacaklarını belirtti.

21.07.2020-17:58 - (Son Güncelleme: 21.07.2020-17:49) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Pınar Gültekin'in Cinayeti Davasına Müdahil Olacak

Selçuk, sosyal medya (twitter) hesabındaki paylaşımında, Pınar Gültekin'in cinayetinin yürekleri yaktığını ifade ederek, 'Bir canımıza daha kıyıldı. Davaya müdahil olarak katilin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız.' diye konuştu.

NELER OLMUŞTU?

Akyaka Mahallesi'nde yalnız başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz tarihinde Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden gitmiş, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla konuştuktan sonra bir daha kendisine ulaşılamamıştı.

Ailesinin Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarı verilmesinin ardından, Gültekin'in cansız bedeni Menteşe ilçesi Gülağzı konumundaki ormanlık alanda bir varilin içerisinde toprağa gömülü olarak bulunmuştu.

Gültekin'in cinayetiyle alakalı C.M.A. yakalama karar verilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal