Ahmet Kural'ın Duruşması Dünya Kadınlar Günü'nden 1 Gün Önce Yapılacak

Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesi ile hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Kural Dünya Kadınlar Günü olan 8 Mart'tan bir gün önce mahkemeye çıkacak.

24.12.2018-19:14 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-19:09) Ahmet Kural'ın Duruşması Dünya Kadınlar Günü'nden 1 Gün Önce Yapılacak

Sıla Gençoğlu'na dönük "hakaret", "tehdit" ve "basit tıbbi yaralama" suçlarından 5 seneye dek hapsi talep edilen oyuncu Ahmet Kural hakkında düzenlenen iddianame, mahkeme tarafından kabul edildi.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NDEN 1 GÜN ÖNCE

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Ahmet Kural hakkında devam eden soruşturma neticesinde düzenlenen iddianame, gönderildiği İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından incelendi. Sanık Kural'ın, "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 5 seneye dek hapis cezasına çarptırılması istenen iddianameyi kabul eden mahkeme, ilk duruşma günü olarak da 7 Mart 2019'u tespit etti. Duruşmanın gününün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden 1 gün önce olması dikkatlerden kaçmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal