Ahmet Kekeç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Koronavirüs salgınından dolayı yaşamını yitiren Gazeteci Ahmet Kekeç bugün toprağa verildi. Koronavirüse yakalanan Ahmet Kekeç’in ailesi cenaze törenine katılamadı.

16.11.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 16.11.2020-15:03) Ahmet Kekeç, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren Gazeteci Ahmet Kekeç için öğle namazını müteakiben Eyüpsultan Cami’inde cenaze töreni gerçekleştirildi. Kıymetli kalemin cenaze namazına, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile pek çok gazeteci arkadaşı son görevini yerine getirdi.

Cenaze törenine ailesi koronavirüs sebebiyle katılamazken, taziye dileklerini kardeşi Hüseyin Kekeç kabul etti. Namazın sonrasında Ahmet Kekeç’in cenazesi Eyüpsultan Haziresi mezarlığında toprağa verildi.

Namazın sonrasında Ahmet Kekeç ile ilgili açıklama yapan AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, kalemi keskin, yüreği merhamet dolu Ahmet Kekeç'i şu ifadelerle andı:

“Ahmet Kekeç’i uzun yıllardır tanıyoruz. Yaklaşık 30 yıl dostluğumuz var. Allah öncelikle hastalığı sırasında çektiklerini hasenatına vesile kılsın, günahlarından arınmaya bir vesile kılsın. Gerçekten Ahmet Kekeç şahsiyetli, onurlu, Türkiye’de demokrasiden yana, millet iradesinden yana, milletin inançlarından, değerlerinden yana hayatı boyunca mücadele etmiş bir kalem erbabıydı, bir fikir erbabıydı. Gerçekten bu duruşunu en zor zamanlarda taviz vermeden, sağına soluna bakmadan bu mücadelesine devam etti. Geride güzel bir mücadele örneği bırakmış oldu. Kendisini her zaman Türkiye’de saygıyla hatırlayacağız, saygıyla yad edeceğiz, Allah rahmet eylesin. İnşallah bundan sonra gelecek genç arkadaşlarımıza, gazeteci arkadaşlarımıza güzel bir örnek olsun.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal