Ahmet Deniz Atabay

Tecavüzden tutuklandığı haberleri ile bir anda gündeme gelen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın hayatına dair detaylar merak edilip araştırılıyor. Peki, Ahmet Deniz Atabay kimdir? Ahmet Deniz Atabay boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Ahmet Deniz Atabay eşi kimdir? İşte yanıtı...

11.09.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-16:15) Ahmet Deniz Atabay

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, tecavüzden tutuklandığı iddiaları ile gündeme geldi. Peki, Ahmet Deniz Atabay kimdir? Ahmet Deniz Atabay boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Ahmet Deniz Atabay eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

AHMET DENİZ ATABAY KİMDİR?

1959 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ahmet Deniz Atabay, Kadıköy Lisesi'nde mezundur ve Marmara Üniversitesi Fransız bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Fransa'ya giderek eğitimini tamamlayan Ahmet Deniz Atabay, Türkiye'ye dönmesinin ardından petrol, sağlık ve inşaat sektörlerinde yer almıştır. 1989 yılında Didim'e yerleşen Ahmet Deniz Atabay, 2 otel inşasında yer alarak Didim turizm sektöründe yer edindi.

Didim Turizm Derneği Başkanlığı görevinde 4 sene boyunca yer alan Ahmet Deniz Atabay, Didem'de turizme büyük katkı sağlayarak 'Didim Rotary Kulübü' ve 'Didim Yelken Kulübü'nü kurdu.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ahmet Deniz Atabay, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bir kez daha Didim Belediye Başkanı seçilmiştir. Ahmet Deniz Atabay çok iyi derece İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal