Ahmet Davutoğlu'nun Parti Kurmaktan Vazgeçtiği İddialarına Cevap Geldi

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ekibinde olan Eski AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "parti kurmaktan vazgeçti" iddiasına "Davutoğlu kararlı bir biçimde yolculuğuna devam ediyor. Bunların hepsi spekülasyon" diyerek yanıt verdi.

06.08.2019-09:16 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-09:12) Ahmet Davutoğlu'nun Parti Kurmaktan Vazgeçtiği İddialarına Cevap Geldi

Parti kuracağı öne sürülen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "vazgeçti" iddialarına ekibinden yalanlama geldi. Eski AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Sayın Davutoğlu kararlı bir biçimde yolculuğuna devam ediyor. 'Sayın Davutoğlu vazgeçti' gibi bunlar hepsi spekülasyon hatta manipülasyon, spekülasyon, yok öyle bir şey" diye konuştu.

Selçuk Özdağ, Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'e açıklamalar yaptı. Davutoğlu'nun yol haritası hakkında bilgi aktaran Özdağ, şöyle dedi:

"Ayın 9'unda Konya'da Taşkent'te kendi memleketinde bir yemek veriyor bir milletvekilimiz kendisine Abdullah Başcı İstanbul Milletvekili bir yemek veriyor kendisine eski AK Parti milletvekili. Aynı memleketliler. Ağustos ayının son haftasında Sakarya'da bir konuşma yapacak Sayın Davutoğlu. Eylül ayının üçüncü haftasında Manisa'da bir konuşma gerçekleştirecek."

"VAZGEÇTİ" İDDİASINA YANIT

Davutoğlu'nun kararlı bir biçimde yolculuğuna devam edeceğini ifade eden Özdağ, "Türkiye'nin meseleleri üstüne kafa yoruyor. Türkiye'nin siyasi, ekonomik, kültürel her meselesi ile alakalı dış politikası dahil olmak üzere bunlarla alakalı kafa yoruyor. Geçen gün bazı gazetelerde çıktığı gibi ya da bazı basın mensuplarının yorumladıkları gibi 'Sayın Davutoğlu vazgeçti' gibi bunlar hepsi spekülasyon hatta manipülasyon, spekülasyon yok öyle bir şey. Sayın Davutoğlu bir hedef koymuş o hedefe doğru gidiyor." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal