Ahmet Davutoğlu'nun Danışmanı Atılgan Bayar'dan 'Pişmanım' Mesajı

Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı yıllarında strateji danışmanlığını yapan Atılgan Bayar sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Davutoğlu’yla alakalı 'pişmanım' diyerek bomba paylaşımlar yaptı.

31.07.2019-13:19 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-13:48) Ahmet Davutoğlu'nun Danışmanı Atılgan Bayar'dan 'Pişmanım' Mesajı

Atılgan Bayar şahsi Twitter sayfasında Davutoğlu’nu desteklediği için pişman olduğunu ifade etti. Bayar, Davutoğlu’nun AK Partili eski vekil Selçuk Özdağ gibilerini yanına alarak partisini ölü doğuma zorladığını söyledi. Kendisi için partide vazife beklediği eleştirilerine cevap veren Bayar bir beklentisinin olmadığını ifade ederek şu paylaşımları yaptı:

DAVUTOĞLU'NU DESTEKLEMİŞTİM PİŞMANIM

Ben Davutoğlu’nu Selçuk Özdağ gibiler olmasın diye desteklemiştim. Pişmanım. Yanılttığım birileri oldu ise özür dilerim.

BENİ SİYASET İÇİ BİR FİGÜR OLARAK GÖRENLER VAR

Beni siyaset içi bir figür olarak görenler var. Fakat benim siyasetim ile ilgili bir fikirleri yok. Ben bir partiye üye olmam. Yönetici, milletvekili gibi ünvan ve kadroları istemem. Gücüm de buradan gelir.

BENİM KİMSEDEN BİR TALEBİM YOK

Şahsi bir şey değil bu. Benim kimseden bir isteğim yok ki, bir şey kaybedeyim. Ben doğarken ölmesin diye konuştum. Tashih olanağı verdim.

SELÇUK ÖZDAĞ İLE YENİ HAREKETLERİNİ ÖLÜ DOĞUMA ZORLUYORLAR

2009’da ‘Davutoğlu Başbakan olacak’ diye yazdım. Şimdi şunu söylüyorum: Selçuk Özdağ ile yeni hareketlerini ölü doğuma zorluyorlar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal