Ahmet Davutoğlu Yeni Kurulacak Partide Genel Başkan Olmak İsteyince Abdullah Gül ile Anlaşamadı

AK Parti'nin eski isimlerinden Abdüllatif Şener, yeni parti iddiaları ile alakalı farklı bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre Ahmet Davutoğlu'nu yeni kurulacak partide genel başkan olmak istiyor ancak Abdullah Gül buna sıcak bakmıyor.

28.02.2019-14:31 - (Son Güncelleme: 28.02.2019-14:25) Ahmet Davutoğlu Yeni Kurulacak Partide Genel Başkan Olmak İsteyince Abdullah Gül ile Anlaşamadı

Siyaset kulisleri, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Abdullah Gül gibi isimlerin parti kuracağı söylentileri ile hareketli günler yaşıyor.

YALANLAMA GELMEDİ

Şimdiye dek, taraflardan mesele ile alakalı bir yalanlama gelmedi. Bir dönem bu isimlerle beraber siyaset yapmış olan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, parti kurma söylentileri ile alakalı açıklamalar yaptı.

TEST EDİYORLAR

Abdüllatif Şener'e göre; Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı harekat başlatma testi gerçekleştiriyor. Fakat Şener, Davutoğlu ve Gül'ün arasında anlaşmazlık olduğunu da söyledi. Bu anlaşmazlıklardan birinin Ahmet Davutoğlu'nun, kurulacak yeni partinin Genel Başkanı olmak istediği fakat Abdullah Gül'ün, Davutoğlu'nun Genel Başkanı olmasına sıcak bakmadığını ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal