Ahmet Davutoğlu Parti Kurma Fikrini Rafa Kaldırdı

Ahmet Davutoğlu tarafından kurulacağı iddia edilen yeni parti ile alakalı yeni bir bilgi geldi. Habertürk yazarı Sevilay Yılman, bu düşüncenin şimdilik rafa kalktığını söyledi.

17.04.2019-13:03 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-12:57) Ahmet Davutoğlu Parti Kurma Fikrini Rafa Kaldırdı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman 'Davutoğlu ve Babacan ne yapacak?' başlıklı bugünkü yazısında Davutoğlu'nun kuracağı öne sürülen yeni siyasi partiden bahsett,.

Yeni parti projesinin 'askıya alındığını' iddia eden Yılman, "Bir parti kurma fikri var. Bu kesin doğru. Fakat şu an bu proje askıya alınmış halde" dedi ve bu durumun nedeni olarak ise "Çünkü 31 Mart seçim sonuçları sonucunda mücadelenin önce AK Parti içinde verilmesinin daha doğru ve mantıklı olduğuna kanaat getirilmiş" sözlerini kullandı.

"KONUŞMAYA BAŞLAYACAKLAR YANİ"

Yılman ayrıca, Davutoğlu ve desteklerinin İstanbul yerel seçim sonuçlarının resmiyet kazanmasının sonrasında konuşmaya başlayacaklarını öne sürerek şunları kaydetti:

"Anladığım kadarıyla başta Davutoğlu olmak üzere AK Parti içindeki muhalif kanat parti yönetimini ve politikalarını eleştirme, gördükleri yanlışları ve eksikleri kamuoyuyla paylaşma, dillendirme amacındalar. Konuşmaya başlayacaklar yani. Bu oluşuma destek veren, içinde olmak isteyenlerin 'Ne zaman başlayacaksınız konuşmaya?' sorusuna ise; 'Arkadaşlar acele etmeyin… Hele YSK şu İstanbul kararını bir duyursun ondan sonra top bizde artık!' cevabı veriliyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal