Ağrı'da Kaybolan Küçük Kızla İlgili Flaş Gelişme! Resmi Açıklama Geldi

İçişleri Bakanlığı, Ağrı’da, Erzurum’da ve Ankara’da kaybolan çocuklarla alakalı bir açıklama yaptı. Bakanlık, Leyla'nın arandığını, Eylül ile alakalı önemli bir gelişme ve Sedanur'un bulunduğunu açıkladı.

27.06.2018-14:32 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-14:45)

Kaybolan çocuklarla alakalı önemli  bir açıklama yapan İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Erzurum'da kaybolan Sedanur'un bulundu. Ağrı'da kaybolan Leyla ile Konya'da kaybolan Yasin için 20 personel görevlendirildi" ifadelerini kullandı.

BİR ÇOCUK BULUNDU

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelerde yer aldı: ‘’Basın yayın organlarında yer alan 4 kayıp çocuktan; Erzurum'dan kaybolan S.Ç. bulunmuş, Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan E.Y. olayı aydınlatılmıştır’’

2 ÇOCUK İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI BÜYÜTÜLDÜ

Ağrı’da kaybolan Leyla ile de önemli bir gelişmenin paylaşıldığı açıklamada ‘’Ağrı'da kaybolan L.A. ve Konya'da kaybolan Y.Ş.'nin bulunması için İçişleri Bakanlığı'nca halihazırda arama faaliyetlerini sürdüren ekiplere takviye olarak jandarma ve emniyet birimlerinden 20 personel görevlendirilmiş olup, kayıp çocuklarla ilgili arama çalışmaları titizlikle devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal