Ağrı'da Kaybolan Kız Hakkında Skandal Karar

Ağrı'da bayramın birinci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aldemir'i arama çalışmalarında skandal bir haber geldi. Küçük kızın dedesinin söylediğine göre Pazar günü seçim olması dolayısıyla aramalara bir gün ara verilecek.

23.06.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 23.06.2018-12:33)

Ağrı'nın Bezirhane köyünde 15 Haziran'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla'yı bulmak için birimler bugünde arama çalışmalarını sabahın ilk ışıklarında başlattı. Arama çalışmalarına Cumhurbaşkanlığı seçimi sebebiyle Pazar günü ara verileceği duyuruldu.

BAYRAMIN 2. GÜNÜ KAYBOLMUŞTU

Ağrı'ya bağlı Bezirhane Köyü'nde ikamet eden 4 yaşındaki Leyla Aydemir, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde ortadan kaboldu. O günden beri haber alınamayan küçük kızın beyaz renkli bir minibüsle kaçırıldığı söylentileri var.

KADAVRA KÖPEKLERİNİN KÜÇÜK KIZI BULAMAMASI SEVİNDİRİCİ

Gerçekleştirilen tüm aramalara karşın bulunamayan Leyla Aydemir köye Nevşehir ve Ankara'dan jandarmaya bağlı iki adet kadavra arama köpeği sevk edildi. Bugüne dek birçok vazifede olan kadavra arama köpekleri 'Modül' ve 'Mavi' köyün içini, etrafını ve araziyi koklayarak Leyla'yı arıyor.

Leyla'nın bulunamamasının hayatta olduğu olasılığını yükselttiğini söyleyen dede Zeki Aydemir, "Allah herkesten razı gelsin. Acımızı acıları yapıp bizimle beraber gece-gündüz demeksizin Leyla'yı aradılar. Küçük bir iz bile bulamadık.

SEÇİM NEDENİYLE ARAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLECEK

"Birçok ev köpekler tarafından arandı. Köyün tüm arazisi, tarlalar, dere yatağı, hatta komşu köyler dahi arandı. Özel birimler dahi torunumu bulamadı. Yetkililer, arama çalışmalarının bugün akşam saatlerine dek süreceğini Pazar günü seçim sebebiyle bir gün ara verilip ardından kaldığı yerden süreceğini açıkladı.

Bu arada yeinden söylüyorum. Allah'ını seven içinde biraz merhamet olan var ise torunumun yerini bilen yada duyan varsa lütfen en yakın karakola gidip bilgi aktarsın. Yanlış ihbarlarda bulunup, hem bizi hem de güvenlik birimlerini kandırmasın. Bu tarifi olmayan çok acı bir olay.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal