Ağrı'da 6 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Tutuklu İntihar Etti

Ağrı'da sıva yapmak için gittiği evde 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklanan 7 çocuk babası M.E., (52) cezaevinde intihar etti.

30.04.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 30.04.2020-11:36) Ağrı'da 6 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunan Tutuklu İntihar Etti

Olay, 1 Nisan'da Arı'nın Doğubayazıt ilçe merkezinde meydana geldi. Bir eve dış cephe sıvası için giden M.E., çalışmanın ikinci gününde evin tuvaletini kullanmak için aileden izin istedi. İzin alan M.E., daha sonra içeriye girdi. Evin 6 yaşındaki kızı içeride çizgi film izlerken, M.E. kıza cinsel istismarda bulundu. 

Kız ağlamaya başlayınca eve giren anne kızına ne olduğunu sordu. Küçük kızın konuşmaması için araya giren M.E., ise kızın düştüğünü söyledi. Küçük kız, "Hayır anne bu amca yaptı." deyince M.E., koşarak evden kaçtı. Aile durumu polis ekiplerine bildirirken, ekipler M.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

AİLENİN ORTAK TANIDIĞI M.E.'Yİ POLİSE TESLİM ETTİ

4 gün oyunca aranan M.E., 3 gün dağlık yolu kullanarak Taşlıçay ilçesine kaçtı. İki ailenin ortak tanıdığı bir şahıs ise "Seni İran sınırından yurt dışına kaçıracağım." diyerek, M.E'yi 25 Nisan günü polise teslim etti.

Sorguya alınan M.E., suçunu kabul etti ve "Üzerimi giydiğim anda annesi geldi. Ben durumu anlattım. Bağrışma üzerine kaçtım." dedi. M.E. daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Doğubayazıt Cezaevi'nde tutuklu bulunan M.E, tek başına kaldığı koğuşunda dün gece kendini astı. Cezaevine gelen sağlık ekipleri, M.E.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal