Ağrı Dağı'nda PKK'nın Keskin Nişancısı Öldürüldü

Ağrı'da yapılan operasyonda PKK'nın keskin nişancısı olan bir terörist ölü ele geçirildi. Operasyonda aynı zamanda örgütün sözde Ağrı Dağı bölge sorumlusu da öldürüldü.

16.04.2018-18:44 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-18:35) Ağrı Dağı'nda PKK'nın Keskin Nişancısı Öldürüldü

Ağrı'da 2 askerin şehit edildiği Ağrı Dağı civarında devam eden operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristlerden çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Öldürülen 15 teröristten bir tanesinin Cizre ve Sur'da eylemlerde yer alan PKK'nın sniperi (keskin nişancı) olduğu öğrenildi.

11 GÜNDE 16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 2 askerin şehit düştüğü Yakacık Mezrası Ağrı Dağı bölgesinde İl Jandarma Komutanlığı birimlerince yapılan hava destekli harekatta son 11 günde 1'i canlı olmak üzere toplam 16 terörist etkisiz hale getirildi.

PKK'NIN KESKİN NİŞANCISI ÖLDÜRÜLDÜ

Etkisiz hale getirilen teröristlerden 2 adet M16 tüfek, 1 adet Zagros tüfek, 1 adet Biksi makineli tüfek, 1 adet Kannas keskin nişancı tüfeği, 2 adet roketatar, 2 adet Kalaşnikof tüfek, 1 adet tabanca, 7 adet el bombası ve silahlara ait çok sayıda mühimmat ile el telsizi yakalandı. Canlı olarak ele geçirilen bir teröristin İl Jandarma Komutanlığındaki sorgusu sürerken, öldürülen teröristlerden bir tanesinin Cizre ve Sur'daki eylemlerde yer alan PKK'nın keskin nişancısı olduğu öğrenildi.

PKK'NIN SÖZDE AĞRI DAĞI SORUMLUSU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Son 11 gün içinde harekatta ölü ele geçirilen teröristlerin içinde İçişleri Bakanlığının 'mavi' kategoride arananlar listesinde yer alan sözde Ağrı Dağı bölge sorumlusu Osman Özel de var.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal