Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: Mirgün Cabas'a Ağrı'nın Ne Olduğunu Göstereceğiz

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yaptığı açıklamada, "Mirgün Cabas Ağrı'yı kötü gösterdi. Ona Ağrı'nın ne olduğunu göstereceğiz. " diye konuştu.

03.04.2019-20:35 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-20:28) Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan: Mirgün Cabas'a Ağrı'nın Ne Olduğunu Göstereceğiz

Yapılan seçimlerde Ağrı Belediye Başkanlığına seçilen Savcı Sayan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde AK Parti'den belediye meclis üyeliğini kazananlar için Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen mazbata törenine katıldı.

MİRGÜN CABAS'A GÖSTERECEĞİZ

Burada yaptığı konuşmada Mirgün Cabas'ın Ağrı'ya ettiği hakarete sert tepki gösteren Sayan, "Ağrı büyük bir destan yazdı, bütün Türkiye bu destanı okudu. Mirgün Cabas Ağrı'yı kötü gösterdi. Ona Ağrı'nın ne olduğunu göstereceğiz. Ağrı bir denizdir, bir okyanustur. Haddini bilmeyen, kendini bilmeyen gazeteci müsveddesinin Ağrı'ya hakaret etmesi, hakir görmesi kabul edilebilecek bir durum değil." diye konuştu.

AĞRI'YI TÜRKİYE'NİN YILDIZI YAPACAĞIZ

Hedefinin Ağrı'yı Türkiye'nin yıldızı yapmak olduğunu söyleyen Sayan, "Sizin onurunuz benim onurumdur. Sizin şerefiniz benim şerefimdir. Buraya hizmetkar olmaya geldim. 5 yıl sonra burada 4-0 yapabilir miyim, 4 milletvekili çıkarabilir miyim, Ağrı'yı Türkiye'nin yıldız şehri yapabilir miyim, bu iddialarla geldim." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal