Afyonkarahisar'da Karantinadan Çıkan Vatandaşları Taşıyan Otobüs Devrildi!

Karantina sürecini başarıyla tamamlayarak coronavirüs riskini atlatan vatandaşlar bir kez daha ölümle burun buruna geldi. Afyonkarahisar'da karantinadan çıkan vatandaşların içinde bulunduğu otobüs devrildi. Şimdiye dek 16 yaralının olduğu belirlendi.

07.05.2020-20:26 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-20:34) Afyonkarahisar'da Karantinadan Çıkan Vatandaşları Taşıyan Otobüs Devrildi!
Karantina sürecini başarıyla tamamlayarak coronavirüs riskini atlatan vatandaşlar bir kez daha ölümle burun buruna geldi. Afyonkarahisar'da karantinadan çıkan vatandaşların içinde bulunduğu otobüs devrildi. Şimdiye dek 16 yaralının olduğu belirlendi.

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Behçet Gök adlı kişinin hakimiyetindeki 48 EB 901 plakalı otobüs, bölgede etkili olan sağanak dolayısıyla şarampole devrildi.

Meydanda gelen kazada, sürücü Gök ile otobüsteki 15 yolcunun yaralandığı tespit edildi.
Durumun bildirilmesinin ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleriintikal etti. Yaralılar, ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

KARANTİNA SÜRECİNİ TAMAMLAYAN VATANDAŞLARI TAŞIDIĞI BELİRLENDİ
Hayati tehlikesi olmadığı anlaşılan yaralıların, Muğla'da coronavirüs sebebiyle karantina sürecini tamamlayan ve Konya ile Aksaray'a dönüş yolunda olan vatandaşlar olduğu açığa çıktı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal