Afyonkarahisar'da Coronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Kaldırılan 2 Kişi Doktorları Darp Etti!

Afyonkarahisar'da coronavirüs şüphesiyle hastaneye sevk edilen 2 kişi, 4 doktora şiddet uygulayarak, tehditler savurdu. Bunun sonucu olarak darp alan 4 doktorun şikayetçi olduğu saldırganlar yakalandı

15.06.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-11:01) Afyonkarahisar'da Coronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Kaldırılan 2 Kişi Doktorları Darp Etti!

Afyonkarahisar'da coronavirüs şüphesiyle hastaneye sevk edilen 2 kişi, 4 doktora şiddet uygulayarak, tehditler savurdu. Bunun sonucu olarak darp alan 4 doktorun şikayetçi olduğu saldırganlar yakalandı.

Söz konusu olay, saat 02.30 sıralarında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Covid Tecrit Bölümü'nde gerçekleşti.

Coronavirüs nedeniyle hastaneye getirilen ve alkollü olduğu iddia edilen G.Y.C. ve Y.A.'ya test uygulandı. Sonuçları negatif çıkan G.Y.C. ve Y.A., kaba tavırlar ve ifadeler kullanmaya başladı. Ardından nöbetçi doktorlar Serkan Özdemir, Mert Bozok, Murat Cimbar ve Caner Tonkaz, şüphelileri sakinleşme doğrultusunda sözler kullandı.

Buna rağmen aynı tavrı sürdürmeye devam eden 2 saldırgan, 4 doktoru darp etti. Sonrasında ise bir saldırgan, "Bir kamyon adam yığarım. Bu nasıl hastane? Pompalı tüfek getiririm, sizi tararım" diye konuştu. 2 şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı.

Olaydan yara alarak kurtarılan doktorlar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne sevk edildi. Acil servisteki müdahalenin sonucunda doktorların boyun, yüz ve kollarında yumruk darbelerine bağlı kızarıklıklar olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal