Afyonkarahisar'da 3 Günlük Bebek Alüminyum Folyoya Sarılarak Sokağa Bırakıldı

Afyonkarahisar'da meydana gelen olayda, 3 günlük bebek annesi tarafından alüminyum folyoya sarılarak sokağa atıldı. Anne gözaltına alındı.

02.06.2020-17:34 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-17:24) Afyonkarahisar'da 3 Günlük Bebek Alüminyum Folyoya Sarılarak Sokağa Bırakıldı

Olay, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi İmaret Mahallesi'nde bulunan boş arazide meydana geldi. Mahalleli boş arazide ağlayan bebek sesi duyunca olayı yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler arazide alüminyum folyoya sarılmış bir bebek bulurken, sağlık ekipleri bebeği alarak Bolvadin Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Bebek burada tedavi altına alınırken, bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, polis ekipleri de anneyi yakalamak için çalışma başlattı. Kısa süre içinde bebeğin annesi ve anneannesi bulunarak polis merkezine götürüldü.

MAHKEME KARAR VERECEK

Anne İ.Y. ve anneanne A.T.'nin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak hukuki sürecin devam ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Mahkeme heyetinin vereceği karara göre bebeğin aileye mi yoksa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne mi teslim edileceği netlik kazanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal