Afrin'de Terör Örgütüne Bir Darbe Daha!

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu'ndan son dakika haberler ve detaylar geliyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Özgür Suriye Ordusu'nun beraber mücadele verdikleri terör örgütü PKK/YPG/PYD'li teröristlere darbe üstüne darbe vuruyor.

20.02.2018-12:37 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-12:35) Afrin'de Terör Örgütüne Bir Darbe Daha!

Şubat ayının başında Afrin'de terör örgütü PYD/PKK üyeleri tankımıza saldırıda gerçekleştirmiş, bu saldırı sonucu 5 kahraman askerimiz şehit olmuştu.

Saldırıdan sonra Türk jetlerimiz, tankın vurulduğu bölgeye hava harekatı gerçekleştirerek teröristlerin üzerine bomba yağdırmıştı. Bombardımanla beraber onlarca terörist öldürülmüştü.

19 Şubat itibariyle Afrin'de teröristlerden arındırılan bölgelerde arama çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, Racu beldesine hakim 687. Tepe'de YPG'lilere ait bir çok silah ve mühimmat ortaya çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ele geçirdiği mühimmatlar içerisinde, 1 adet 14,5'lik doçka tüfeği ve 1 adet 12,7'lik uçaksavar ele geçirildi.
Ele geçirilenler içerisinde daha önce YPG'li teröristlerin tankımıza saldırarak askerlerimizi şehit ettiği saldırıda da kullanılan Konkurs füzesi de bulunuyor. ABD'nin YPG'ye verdiği bu anti tank füzesi Rus yapımı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal