Afrin'de Terör Hayali Suya Düşürüldü!

Afrin’deki terör örgütü YPG hedeflerine ilişkin gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı 6. gününde sürerken ABD ve terör örgütüne TSK tarafından büyük bir darbe indirildi.

25.01.2018-09:20 - (Son Güncelleme: 25.01.2018-09:14)

Afrin’deki terör örgütü YPG hedeflerine ilişkin gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı 6. gününde sürerken F 16 savaş uçakları dün Kilis’ten Hatay’a uzanan Parsa Dağı, eteklerindeki Burseya Dağı, sınır hattından Afrin’e uzanan Darmık Dağı ve çevresinde bulunan terör örgütü YPG’nin üstlenme bölgelerine yoğun bombardımanda bulundu. İdlib bölgesinden de Afrin’e doğru yeni bir cephe açıldı.

Azez bölgesinden Bülbül ve Raco kasabalarına uzanan hat üzerinden dün sabahın erken vakitlerinden itibaren TSK’nın özel birlikleri ile ÖSO tarafından başlatılan harekâta havadan F-16 savaş uçakları ile destek verildi. Afrin çevresi ile Azez karşısındaki Parsa Dağı, devamında yer alan Darmık Dağı çevresindeki terör hedeflerine bomba yağdı.

F-16 uçaklarımız 250 terör hedefini imha etti. Terör örgütü ve destekçisi ABD hiç beklemediği bir stratejiyle karşılaştı ve Türk ordusu ve ÖSO birlikleri Afrin'e 8 koldan girerek teröristleri ortadan kaldırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri obüs tankları, F16 savaş uçakları ve karadan başlattığı harekatta 300'den fazla terörist etkisiz hale getirildi.
Afrin'de terör yuvaları imha edilirken kanton hayali kuran terör örgütü ve ABD büyük bir darbe yedi. Terör koridoru olarak planlanan bölgenin 24 noktası ele geçirilerek terör devleti kurma hayali suya düşürüldü.

Son  Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal