Afrin'de 2 Askerimizi Şehit Eden Teröristler Mahkemeye Sevk Edildi

Afrin'de iki askerimizi şehit eden ve birinin naaşını kaçıran 9 YPG'li terörist tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

18.09.2018-19:09 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-19:25) Afrin'de 2 Askerimizi Şehit Eden Teröristler Mahkemeye Sevk Edildi

Zeytin Dalı Harekatı esnasında Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın şehit düşmesi ve sonrasında Usta'nın naaşının kaçırılması olayına karışan 9 teröristin, Hatay İl Jandarma Komutanlığındaki işlemleri bitirildi.

NÖBETÇİ SULH CEZA HAKİMLİĞİNE SEVK EDİLDİ

Teröristler, geniş güvenlik tedbirleri altında Hatay Adliyesi'ne sevk edildi.

Adliye önüne elinde Türk bayrağıyla giden 70 yaşındaki Fatma İzzettinoğlu, teröristlere tepki gösterdi.

Savcılıktaki işlemlerinin sonrasında teröristler, "kasten adam öldürme", "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "devletin birliğini ve ülke bütünlüğü bozmak" suçlarından tutuklanmaları istemi ile nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderildi.

MİT'İN BAŞARILI OPERASYONUYLA YAKALANDILAR

Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın şehit düşmesi ve sonrasında Usta'nın cenazesinin kaçırılması olayına karışan 9 terörist, 14 Eylül Cuma günü Suriye'nin Afrin şehrinde jandarma istihbarat ve terörle mücadele ekipleri ile MİT'in operasyonu ile yakalanarak Türkiye'ye getirilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal