Afrin Eski Huzurlu Günlerine Döndü

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı operasyonu ile terörist güçlerden temizlenen Afrin'de 1 yıl sonra hayat normale döndü.

18.03.2019-17:17 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-17:02) Afrin Eski Huzurlu Günlerine Döndü

20 Ocak 2018 günü Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlayan Zeytin Dalı operasyonu dünya tarihinde benzerine az rastlanır bir sürede 57 gün içerisinde neticelendirilmiş ve Afrin teröristlerden temizlenmişti.

Böylesi bir zaferin tek başına yeterli olmayacağını bile Türk Silahlı Kuvvetleri bölgedehayatın eski haline dönebilmesi için de güvenliğin teminine devam etmişti.

Bugün itibariyle her şeyin eski haline döndüğü Afrin'de sokaklarda çocuk sesleri tekrar yükselmeye başladı.

AFRİN MAHALLİ MECLİSİ'NDEN TÜRKİYE'YE VE CUMHURBAŞKANI'NA TEŞEKKÜR

Afrinin terörden temizlenmesini ve huzra kavuşmasını sağlayan Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Afrin Mahalli Meclis Başkanı Sayit Süleyman, Türkiye ile şehire bir üniversite yapmak için bilgi alışverişi halinde olduklarını ve Türkiye'de üniversite talep ettiklerini söyledi.

ELEKTRİK DE GELCEK

Sözlerine Türkiye'nin desteğiyle şehirlerine hastane ve okul yapıldığıı söyleyerek devam eden Süleyman Türkiye'nin desteğiyle 7 yıl aradan sonra elektriğe de kavuşacaklarını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal