Adnan Oktar'ın Yıllardır Kullandığı Villa Yıkılacak!

Adnan Oktar örgütünün yıllardır kullandığı boğaza nazır villa için yıkım kararı verildi. Alınan kararda yapıların kaçak olduğu açıklandı.

03.09.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 03.09.2018-13:54) Adnan Oktar'ın Yıllardır Kullandığı Villa Yıkılacak!

Adnan Oktar örgütünün senelerdir kullandığı Kandilli'deki villanın olduğu arazide onlarca kaçak yapı için yıkım kararı verildi.

İMAR MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGEYE GİREMEDİ

Sözcü'den İsmail Şahin'in aktardığına göre söz hususu arazide yer alan villa Mustafa Avni Cüre üzerine tapulu. Boğaziçi ön görünümünde yer almasına karşın bugüne dek Boğaziçi İmar Müdürlüğü birimleri bölgeye girip ayrıntılı bir çalışma yapamadı. Ağaçlık bölgede yer alan bir binanın 1986 senesinde alınmış izin belgesi var fakat, seneler içinde araziye onlarca ilave yapı inşa edildiği meydana çıktı.

YIKIM KARARI ALINDI

Adnan Oktar örgütüne gerçekleştirilen operasyonda kolluk kuvvetleri ve savcılığın uğraşlarının sonrasında İBB birimi de bölgeye giderek kaçak yapı tespiti yapmıştı. Kaçak yapıları bir bir tespit ederek tutanakla belgeleyen İBB, düzenlenen "Yapı Tatil Tutanağı"nı villanın giriş çıkış kapılarına asmıştı. Alınan bilgiye göre dün bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni kaçak yapılar için yıkım kararı ve 176 bin 269 lira cezası kararı verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal