Adnan Oktar'ın Kadınları Nasıl Tuzağa Düşürdüğü Ortaya Çıktı

Büyük bir operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar örgütünün kadınları nasıl tuzağa düşürdüğü ortaya çıktı. Kadınlar genç erkekler tarafından lüks hayat ve evlilik fikri ile örgüte kazandırılmış.

13.07.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-20:13) Adnan Oktar'ın Kadınları Nasıl Tuzağa Düşürdüğü Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Adnan Hoca ve 'kedicik'leriyle alakalı ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Oktar'ın 'Turnike' diye tabir edilen yöntemle genç kızları nasıl fuhuş ağına düşürdüğü ise verilen ifadelerde meydana çıktı.

GENÇ KIZLARI 'TURNİKE' YÖNTEMİYLE KANDIRIYORLAR

'Turnike' diye tabir edilen fuhuş düzeninde, genç bir erkeğe cemaat tarafından lazım olan maddi yardımın verildiğini söyleyen itirafçılar, örgütün erkek mensuplarına marka kıyafetlerle ve marka otomobiller vererek genç kızları tuzağa düşürdüğünü söyledi. Genç kızlarla temas kuran erkekler, kızlara devamlı evlenmek istediği mesajı yollarken ilk başta çok kibar davranılan kızlar adım adım bir tuzağın içine çekiliyordu. Öne sürülene göre, örgüte mensup olan bir erkek tarafından örgüte kazandırılan kadınlar, önce bir süre lüks yaşam içinde yaşıyordu.

"KADINLAR DEFALARCA KEZ TECAVÜZE UĞRUYOR"

Bundan sonra ise bloklardan meydana gelen lüks villalarda esir tutuluyordu. Kadınlar buralarda bir çok defa tecavüze uğruyordu. Psikolojik dirençleri yok edilen kadınlar, örgüte üye oluyordu. Öne sürülene göre, kadınlar bundan sonra kendilerini turnikeden çıkaran örgüt önderine biat ediyordu. Bu dönemde yaşadıkları karşısında dayanamayan kadınlara ise sabokrit türü sakinleştiriciler veriliyordu.

"ŞANTAJ YAPMAK İÇİN KULLANILIYORDU"

Sisteme dahil olan kızlar, seks partilerine ve organizasyonlara fuhuş için götürülüyordu. İtirafçıların aktardığı bilgiye göre; mürit kadınlar nüfuzlu yerli-yabancı şahıslara şantaj yapmak için de kullanılıyordu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal