Adnan Oktar'ın Gözdesi Operasyon Sırasında Kaçmış

Adnan Oktar'ın bir numaralı kediciği Tülay Kumaşçı'nın operasyon sırasında kaçtığı öğrenildi. Peki Tülay Kumaşçı kimdir?

12.07.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-11:46) Adnan Oktar'ın Gözdesi Operasyon Sırasında Kaçmış

Adnan Oktar suç örgütüne dönük gerçekleştirilen operasyonda, örgüt lideri Adnan Oktar ve 235 kişinin gözaltına alınması, gündeme bomba gibi girmişti. Operasyon esnasında gözaltına alınmadan kaçan kişiler ise bir bir ortaya çıkmaya başladı.

EN ÜNLÜ KEDİCİĞİ OPERASYON SIRASINDA KAÇTI

Gerçekleştirilen operasyonda kedicikler olarak tanınan kadınlardan en ünlü ismi olan Tülay Kumaşçı'nın kaçtığı öğrenildi.

TÜLAY KUMAŞÇI KİMDİR?

Özel bir internet sayfasına açıklama yapan Tülay Kumaşçı yaşamı hakkında özel ayrıntılar vermişti. İşte Tülay Kumaşçı'nın kendi ağzından yaşamı;

İstanbul'da ikamet ediyorum. İTÜ Matematik Mühendisliği mezunuyum. Yabancı dil olarak İngilizce konuşuyorum. Çağdaş ve modern bir ailem var. Baskı olmayan karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı özgür bir yerde büyüdüm.

Ailem her daim bana derin bir sevgi ve saygıyla bakmış, seçimlerimi ve yaşam tarzımı sürekli desteklemiştir. Ayrıca Hocam Adnan Oktar'ı şahsen bilir, çok sever ve saygı duyarlar. Her fırsatta benim üstümde çok emeği olduğunu, benim Hocamızın yanında olmamdan, Allah aşığı olarak devam ettiğim hayatımdan gurur duyarlar.

Hocamızla bir arkadaşım aracılığı ile tanıştım. Kendisini ilk gördüğüm andan beri çok sevdim. Bakışlarından, konuşmasından ve genel tavrından çok etkilendim.

Ben dindar bir insanım, bu nedenle yaşam felsefem Allah'ın benden hoşnut olması için yaşamak. Çünkü yalnızca bu dünyada yaşamayacağız, hepimiz bir gün öleceğiz ve çok sevdiğimiz Rabbimize gideceğiz. Gerçek ve sonsuz yaşamımız o zaman başlayacak. Bunu bildiğim için her daim Allah'ın istediği ve beğeneceği biçimde hayat sürmek istiyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal