Adnan Oktar'ın Deposundan Çıkan Şey Hayret Verdi!

Adnan Oktar'ın evinde ve deposunda yapılan incelemelerde çok önemli bir esere rastlandı. Yapılan aramalarda sadece Sinagoglarda olması gerekecek kadar değerli olan el yazması bir Tevrat ele geçirildi.

30.08.2018-08:52 - (Son Güncelleme: 30.08.2018-08:56)

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri, Adnan Oktar çetesinin Çengelköy'deki evi ile Ümraniye'de yer alan bir depoda kamyonlar dolusu tarihi eserlere el koydu. Eserler arasında yer alan el yazması Tevrat'ın önemli bir eser olduğu belirlendi.

SADECE SİNEGOGLARDA BULUNMASI GEREKİYOR

Adnan Oktar çetesinden ele geçirilen el yazmalı Tevrat'ın, yalnızca Sinagoglarda olması gereken nitelikte önemli bir eser olduğu belirlendi.

ELİNE NASIL GEÇTİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Mali polis, Tevrat'ın Adnan Oktar çetesinin eline nasıl geçtiği hususunu da incelemeye başladı. Türk İslam Eserleri Müzesi'ne sevk edilen eserlerden bir kısmının tarihi eser niteliğinde, bir kısmının da tarihi eser niteliğinde olmadığı ifade edildi.

Adnan Oktar çetesinde ele geçirilen tarihi eserler araştırılmak üzere Ayasofya Müzesi Müdürlüğü ile Türk İslam Eserleri Müzesi Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal