Adnan Oktar'ın Cezaevindeki Son Hali Ortaya Çıktı

Lüks hayatı ve ilginç tarzıyla tanınan ve 5 ay önce tutuklanan Adnan Oktar'ın son hali gün yüzüne çıktı. Oktar'ın kilo verdiği ve saçlarının beyazladığı dikkatlerden kaçmadı.

23.01.2019-19:42 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-19:43) Adnan Oktar'ın Cezaevindeki Son Hali Ortaya Çıktı

İstanbul merkezli operasyonda tutuklanan Adnan Oktar'ın, cezaevinden son fotoğrafı meydana çıktı. Adnan Oktar'ın kilo verdiği ve saçlarının iyice beyazladığı gözlerden kaçmadı.

TEK KİŞİLİK HÜCREDE KALIYOR

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak tanınan Adnan Oktar ve grubuna dönük İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaklaşık 5 ay önce gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde önce Oktar'ın da içlerinde olduğu 168 kişi, 2. dalgada ise 7 kişi tutuklanmıştı. Edirne'de F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tek kişilik hücrede yatan Adnan Oktar'ın aylar sonra ilk defa fotoğrafı meydana çıktı. Adnan Oktar'ın kilo verdiği ve saçlarının iyice beyazladığı gözlerden kaçmadı.

KİLO VERMİŞ

İki değişik fotoğrafı paylaşılan Adnan Oktar'ın saçlarını ve sakallarını kısalttığı fark edilirken verdiği kilolarla son hali 'çöktü' yorumlarına sebep oldu. Yaklaşık 5 aydır cezaevinde tutuklu olan Oktar'ın yüzündeki tebessüm dolu ifade gözlerden kaçmadı.

HAFTALIK 300 TL HARCAYABİLECEK

Verdiği davetlerdeki ihtişam ve lüks hayatı ile bilinen Oktar, hesaptaki paradan haftalık olarak en fazla 300 lira harcayabilecek. Oktar'ın, FETÖ firarisi Tuncay Opçin ve tutuklu Mehmet Baransu ile bir çok defa yüz yüze görüştüğünün belirlendiği iddia edilmişti. Ayrıca Oktar'ın, İsrailli Likud Partisi milletvekili Yehuda Glick ile de birçok defa görüştüğü öne sürülmüştü. Mal varlıklarına el konulan zanlıların adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda bulunan 6 kamyon tarihi eser, antika ve değerli eşya muhafaza altına alınmıştı. Aramalarda ayrıca 400'den fazla flash bellek, 70 silah, 3 binden fazla mermi ile yüklü oranda para ve dövize de el konulmuştu. Soruşturma çerçevesinde, yaşı küçük 15 çocuğun cinsel istismara uğradığının tespit edildiği, bu çocuklardan ikisinin örgüt üyesi anneleri tarafından Oktar'a verildiği iddia edilmişti. Ayrıca, örgüt içinde şarabın yasak olduğu, diğer alkol türlerinin tüketilmesine ise müsaade edildiği belirtilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal