Adnan Oktar'ın Annesinin Örgüt İçindeki Konumu Şaşırttı

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın örgüt üyelerini ailelerinden ayırdığı bilinirken, Oktar'ın annesine çok bağlı olduğu ortaya çıktı. Oktar'ın annesi örgüt içinde "Mehdi annesi" olarak biliniyormuş ve çok ayrı bir konumu varmış.

18.07.2018-13:05 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-13:06) Adnan Oktar'ın Annesinin Örgüt İçindeki Konumu Şaşırttı

Adnan Oktar ve suç örgütünün yaptıkları tüyler ürpertici yöntemlerin bir bir gün yüzüne çıkması örgütün iç dünyasının karanlık taraflarına ışık oluyor. Ailelerinden alınıp kölelik sistemine maruz bırakılan onlarca genç ve çocuk akıl almaz yöntemlerle örgüt içi faaliyetlere hazırlanıyor. Yöntemlerin en ağırı ile suçlanan Adnan Oktar ise onca genci ailesinden almasına karşılık kendi annesine oldukça düşkün olduğu gün yüzüne çıktı. Oktar'ın annesi örgüt içinde 'Mehdi Annesi' olarak itibar görüyormuş.

"AĞINA DÜŞÜRDÜKLERİ GENÇLERİN AİLELERİN FERYADINA ŞAHİT OLDUK"

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın köşesinde yer verdiği meselenin detayları ise şu şekilde; Oktar, ağına düşürdüklerini önce ailelerinden alıyor. Hatta ailelerine düşman yapıyor. Senelerce feryat eden, çocuğunu bunların elinden almaya uğraşan anne babalara şahit olduk.

AİLELERİ ÖNEMSEMEK ALLAH'A ŞİRK OLARAK GÖRÜLÜYOR

Bunu nasıl yaptığını araştırdığımda Oktar'ın müritlerine ailelerine bağlı olmayı Allah'a şirk koşmak olarak tanımladığını duydum.

KENDİ ANNESİNE OLDUKÇA DÜŞKÜNMÜŞ

Fakat bir taraftan gençleri ailesinden ayırırken diğer taraftan da kendi annesine örgütün olanaklarını sonuna kadar veriyor, ona baktırıyor, bayramlarda örgüt üyelerini annesine bayramlaşmaya yolluyormuş. Adnan Oktar'ın annesinin 99'da cezaevine gelip oğlunu ziyaret etmesinden tanıyoruz. Tanıyanların bahsettiği çok sert mizaçlı, agresif bir kadın olduğu. Oğluna karşı da öyleymiş, otoriter bir kadınmış. Fakat Oktar gençleri 'Allah için' ailelerinden ayırırken kendi annesine çok bağlı.

ANNESİ YATALAK VE ÖRGÜT İÇİNDE 'MEHDİ ANNESİ' OLARAK BİLİNİYOR

Anne Dragos'ta ikamet ediyor. 90 yaşının üstünde ve yatalak. Örgüt içinde 'mehdi annesi' olarak çok özel bir konuma sahip. Ona Bacılar bakıyor.

ADNAN OKTAR İKİ KIZ YEĞENİNİ DE TACİZ ETMİŞ

Oktar'ın bir de Hatay'da ikamet eden doktor bir erkek kardeşi var. İlk senelerde ağabeyinin görüşlerini aldığı biliniyor fakat mehdilik iddialarından sonra uzaklaştı deniyor. Öte yandan bu kardeşin iki kızı İstanbul'da ve onlar da Oktar'ın cinsel istismarına uğramış!

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal