Adnan Oktar'ın 15 Temmuz Gecesi Erdoğan Sözleri Şoke Etti

Büyük bir operasyonla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Adnan Oktar'ın 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylediği söz şoke etti. Oktar darbe girişimi sırasında "Tayyip'i asarlar şimdi" demiş.

23.07.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-10:45) Adnan Oktar'ın 15 Temmuz Gecesi Erdoğan Sözleri Şoke Etti

Halk arasında 'Adnan Hoca' olarak tanınan Adnan Oktar, geçen hafta içinde yapılan operasyonla gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

SORGUSU ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturmadan yeni ayrıntılar gelmeyi sürdürüyor. Abdülkadir Selvi, Hürriyet gazetesindeki bugünkü köşesinde Adnan Oktar'ın polis ve yargıdaki sorgusuna ulaştı.

KEDİCİKLERE TALİMAT VERMİŞ AMA...

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe kalkışması ile alakalı şaşırtan bir detayı paylaşan Selvi, şu ifadeleri kullandı: "Bir de 15 Temmuz'da darbeyi engelledikleri iddiası. Adnan Oktar örgütü 15 Temmuz'un ardından çabucak bu iddiayı devreye aldılar. O gece A9 televizyonunda gerçekleştirdikleri darbe karşıtı yayınları kanıt olarak gösterdiler. 16 Temmuz'da ise FETÖ'cüler gibi, kediciklerine, 'Meydanlara gidin, Türk bayrağı ile fotoğraf çekip, sosyal medyadan paylaşın' emri veriyor. Adnan Oktar sorgusu esnasında bu iddiayı söylüyor. Fakat gece harekâtın ilk başlarında, 'Tayyip'i asarlar şimdi' dediği anımsatılıyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal