Adnan Oktar'dan FETÖ İtirafı

Temmuz ayında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "çocuğa yönelik istismar ve saldırı", "şantaj", "mal varlığı değerlerini yurt dışına çıkarma", "cebir, şiddet ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" gibi suçlardan tutuklanan Adnan Oktar, FETÖ hakkında çarpıcı itirafta bulundu.

15.10.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-15:50)

Özel Haber / Haber 365

Geride bıraktığımız Temmuz ayında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "çocuğa yönelik istismar ve saldırı", "şantaj", "mal varlığı değerlerini yurt dışına çıkarma", "cebir, şiddet ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" gibi suçlardan tutuklanan Adnan Oktar, A9 kanalında 20 Ağustos 2016 yılında FETÖ hakkında çarpıcı itirafta bulundu. Oktar, ABD'nin neden FETÖ'yü vermediği hakkında değişik itiraflarda bulundu.

İşte tutuklu Adnan Oktar'ın A9 kanalında FETÖ hakkındaki itirafları:

''Fetullah Gülen'den ümitlerini kessinler. Bin çuval yazı verseler yine Fetullah Gülen'i vermezler. Nedenini şu an detaylı açıklamak istemiyorum ama imkansız, vermezler. Öyle bir şey olmaz. ABD, onu kendi milletinin, kendi devletinin, kendi vatanının çok sadık bir bireyi olarak görüyor. Ayrıca kendi dinine de sadık görüyor. Kendi inancına da sadık görüyor. Bu durumda mümkün değil. Bir de 'abi' ABD'de değil, Kuzey tarafında adada. Yani onun için yapacak bir şey yok. ABD'yi yöneten güç oraya da müdahale ediyor. ABD'nin verebileceği karar değil bu. Sizi biz iade ediyoruz diyemez ABD. Onun için İngiltere'nin karar vermesi gerekiyor. İngiltere'de böyle bir kararı vermez. Eğer verirse bütün bağlıları onu bırakır. Bütün adamlar onu bırakır. Şimdiye kadar hiç bir adamını İngiltere o anlamda harcamamıştır. Kendine ihanet etmedikten sonra harcamaz.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal