Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'daki Terör Saldırısına Yönelik Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Almanya’nın Hanau kentinde meydana gelen menfur saldırıda hayatını kaybeden gurbetçi vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır niyaz ediyorum." dedi.

20.02.2020-15:24 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-16:12)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Açılış Töreni'nde günün anlam ve önem ve belirleyen önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev'in de katılımıyla, 4 milyon eser kapasiteli Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nin açılış töreninde Almanya'da meydana gelen terör saldırısına yönelik tepki niteliğinde bir şu açıklamaları kaydetti:

"Öncelikle dün gece Almanya’nın Hanau kentinde meydana gelen menfur saldırıda hayatını kaybeden gurbetçi vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır niyaz ediyorum. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Başta Büyükelçiliğimiz görevlileri olmak üzere ilgili tüm birimlerimiz süreci hassasiyetle takip ediyor, vatandaşlarımıza gereken desteği sunuyorlar. Alman makamlarının, saldırıyı tüm boyutlarıyla aydınlatmak için gereken her türlü çabayı göstereceğine inanıyorum."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal