Adnan Oktar Davasından İnanılmaz Detay Ortaya Çıktı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adnan Oktar Örgütüne ilişkin devam ettirilen soruşturma bünyesinden çok ciddi detaylar ortaya çıktı. Örgütün yurtdışı şirketlerinden önemli ölçüde para akışı sağlandığı belirtildi.

21.08.2018-18:23 - (Son Güncelleme: 21.08.2018-18:16) Adnan Oktar Davasından İnanılmaz Detay Ortaya Çıktı!

Son zamanlarda gündemi sık sık meşgul eden Adnan Oktar Örgütü’ne Kazakistan’da bulunna şirketinden ayda bir milyon dolar, Dubai’de yer alan şirketlerinden de yüklü miktarda para geldiği öğrenildi. Savcılığın, örgütün finansmanının nasıl gerçekleştiğine yönelik çok ciddi bilgiler ortaya çıkardığı ifade edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adnan Oktar Örgütüne ilişkin devam ettirilen soruşturma bünyesinden çok ciddi detaylar ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına giren bir bilgiye bakılırsa örgüte Kazakistan ve Dubai'deki şirketlerinden yüklü miktarda para akışı gerçekleşiyordu. Buna göre bu iki ülkedeki şirketlerinden örgüt için gelen paranın ayda birkaç milyon dolar olduğu ortaya çıktı.

Soruşturma dosyasında olan diğer bir bilgi ise, Adnan Oktar Örgütü'nün günlük harcamalarını da zengin arkadaşlarının kredi kartlarıyla gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Maddi olarak iyi durumda olan örgüt elemanlarının kredi kartlarını örgüte tahsis ettikleri ve gerçekleştirilen harcamaların bu kartlarla veya zengin örgüt üyeleri tarafından üstlenildiği belirtildi. Bu harcamaların çoğunlukla market alışverişi, yol masrafı ve konaklama giderleri olduğu ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal