Adnan Oktar 14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunmuş

14 yaşındaki bir kız Adnan Oktar'ın gerçek yüzünü detayları ile anlattı. Kızın verdiği ifade dehşet veren gerçeği gözler önüne serdi.

17.07.2018-16:04 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-16:04) Adnan Oktar 14 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunmuş

Adnan Oktar'dan şikayetçi olan 14 yaşındaki P.T.'nin açıklamaları, küçük kızların nasıl tuzağa çekildiğini gözler önüne serdi. Örgüt mensuplarının tecavüzüne uğrayan 14 yaşındaki P.T., Adnan Oktar'a götürülmesi ve örgütten başından geçenleri aktardı.

"TECAVÜZDEN KAÇARAK KENDİMİ BANYOYA KİLİTLEDİM"

"14 yaşındayken beni örgüte aldıran Ender Daban adlı üye, daha sonra cinsel açıdan yetenkli olmadığımı ifade ederek evde otururken bir anda salona 2 kişiyi çağırıp beni öpmeye okşamaya başladılar, karşı koysam da bir şey yapamadan kaldım. O esnada Kartal Göktan adlı kişi beni cep telefonu ile kayıt altına alıyordu, çok korktum. Ender Daban yanımızdan gitti, yeniden geldi ve benimle ilişki kurdu. Kendimi banyoya kilitledim. Ender bana sakin olmamı bunların çok normal olduğunu ifade ederek içeri daldı, bütün vücudumu sıcak su ile yıkadı. Sonra bana seni bir büyüğüme götüreceğim dedi. Bende annesi babası zannettim. Beni Adnan Oktar'ın Kandilli'deki stüdyo olarak nitelendirilen yayın evine götürdü.

"BEMBEYAZSIN SENİ ISIRIRIM"

"İlk başta kalabalık olan mekan sonra sakin sessiz bir yer durumunu aldı. Adnan Oktar, Ender'e git buradan dedi. Bana yaklaşmamı söyledi, bembeyazsın seni ısırırım dedi. O an içeri üstlerinde yalnızca iç çamaşır olan iki kız geldi, bir tanesine nasıl bu güzel mi diye sordu. Kızda çok güzel bembeyaz dedi. Ardından beni döndürdü eteğini kaldırıp sonradan gelen kızlara gösterdi. Kızları dışarı çıkardıktan sora beni diz çöktürüp, dişlerime baktı, göğüslerimi sıktı, nabzıma baktı, iç çamaşırımı çıkardı"

KORKUDAN TİTRİYORDUM ADNAN OKTAR "BU KIZ BENİM" DEDİ

Çok korkmuştum titriyordum, bana "Sakin ol, benim yanımdasın, çok güçlüyüm, kimse senin kılına dokunamaz" dedi. Sonra Ender'i çağırdı, "Bu kız bundan sonra benim, 18'e girince seninle evlenecek, kılına zarar gelmesin" dedi. Daha sonra ordan çıktık.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal