Adliyeye Götürülürken FETÖ'cülerin Yaptığı Küstah Hareket Tepki Topladı

Afyonkarahisar’da FETÖ’nün gaybubet evine operasyon gerçekleştirildi. 49 milyon vatandaşa ait seçmen kayıt bilgilerinin çıktığı hücre evinden gözaltına alınanların mahkemeye götürülürken küstah bir hareket yaptı.

18.05.2018-17:09 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-17:15)

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması çerçevesinde, hakkında yakalama kararı olan FETÖ mensuplarının saklandığı 'gaybubet evleri'ne 9 Mayıs günü operasyon gerçekleştirildi.

28 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü polisleri 28 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, aralarında FETÖ’nün sözde 'Afyonkarahisar il imamı ve yardımcılarının bulunduğu 20 kişi ile bu kişilerle hareket ettiği tespit edilen 16 şüpheli gözaltına alındı.

49 MİLYON KİŞİNİN SEÇMEN KAYITLARI ELLERİNDEYDİ

Zanlıların üzerinde ve hücre evlerinde yapılan aramalarda; sahte kimlik yapımında kullanılan 9 aparat, 18 sahte kimlik, 81 cep telefonu, 70 dijital materyal, 67 bin 545 lira, 2 bin 650 dolar ve 120 euro tespit edildi. Türkiye genelinde firari FETÖ üyelerine sahte nüfus cüzdanı yaptıkları tespit edilen zanlıların, sahte kimlik yapımında kullanılmak üzere, 2009 senesi seçmen kayıtlarını içeren, 49 milyon kişiye ait kimlik ve adres bilgilerinin olduğu listeleri bulunduğu ifade edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları yapılan zanlılar 2'si, işlemlerinin sonrasında savcılık emriyle tahliye ederken, 34'ü sabah saatlerinde sağlık kontrolü için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne getirildi. Güvenlik tebiri alınarak, hastaneye getirilen FETÖ’cüler, daha sonra adliyeye götürüldü.

KÜSTAHCA GÜLDÜLER

Adliyeye götürülen FETÖ'cüler pişkin bir şekilde gülmeleri büyük tepki topladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal