Adıyaman'da Kadın Vahşeti!

Adıyaman’da 2 kadın boş arazide silahla göğsünden vurulmuş halde bulundu. Kadınlardan biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğeri de kaldırıldığı hastanede hayatı sona erdi.

26.10.2019-00:35 - (Son Güncelleme: 26.10.2019-00:27)

Alınan bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi 25131. Sokak’ta gece silah sesleri duyan çevredeki vatandaşlar, olayı 112 Acil Servis ve polis görevlilerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, boş bir arazide pompalı av tüfeği ile vurulduğu belirlenen Cansu Güven (21) ve Songül Önemli'ye (23) acil müdahalede bulundu.

2 KADIN DA HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Songül Önemli yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Cansu Güven'in ise hayatını kaybettiği tespit edildi.

Hastaneye kaldırılan Songül Önemli de yapılan bütün acil müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Polis görevlileri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan araştırmaların ardından Cansu Güven'in cesedi otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülürken, olayda kullanılan pompalı av tüfeğine de el konuldu.

Polis, 2 kadının öldüğü olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal