Adil Öksüz'ün Eşi ABD'de Görüntülendi

Darbeci FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün kritik ismi firari Adil Öksüz’ün eşi Aynur Öksüz, ABD'de AA muhabirleri tarafından görüntülendi.

14.06.2018-11:32 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-11:36)

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe teşebbüsüne dair soruşturma çerçevesinde Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan ve serbest bırakıldıktan sonra firar eden darbe teşebbüsünün önemli ismi kaçak Adil Öksüz’ün eşi Aynur Öksüz, ABD’de görüntülendi.

Adil Öksüz’ün eşi Aynur Öksüz, ABD'de New Jersey eyaletinin lüks semtlerinden Ridgefield’de yaşadığı evin önünde AA ekibi tarafından görüntülendi.

Öksüz’ün FETÖ darbe teşebbüsünden bir ay önce eşi ve üç çocuğunu Amerika’da yaşayan örgüt üyesi kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım’ın yanına yerleştirdiği bilgisine ulaşılmıştı.

Ridgefield kentinde bulunan kardeşi Abdulhadi Yıldırım’ın evinin önünde görüntülenen Aynur Öksüz, kendisine tahsis edilen Chevrolet Cruze marka arabasına evden uzaklaşmak için yöneliyor.

FETÖ’cü kadrolara sürekli umut verip "güzel günler göreceksiniz" yalanıyla terör yapısının çözülmesini önlemeye çalışan FETÖcülerin, lüks içindeki yaşantıları dikkatten kaçmıyor.

Aynur Öksüz'ün yaşadığı üç katlı evin bulunduğu Ridgefield semti, New Jersey eyaletinin lüks ve güvenli bölgelerinden biri olarak biliniyor.

Clark Avenue (caddesi) üzerinde, özel garajı ve bahçesi olan yaklaşık 550 bin dolar değerindeki evin önünde, Öksüz'ün kardeşi Abdulhadi Yıldırım'ın da kullandığı 3-4 ayrı lüks araç da bulunuyor.

BABASI İTİRAF ETMİŞTİ

Sakarya'da, FETÖ soruşturması çerçevesinde haklarında dava açılan, terör örgütünün "hava kuvvetleri imamı" kaçak Adil Öksüz'ün kayınpederi Cevat Yıldırım, kızı Aynur Öksüz’ün darbeden önce ABD’ye gittiğini ifade etmişti.

Baba Cevat Yıldırım, “Kızım, yani Adil Öksüz'ün eşi, Amerika'daki oğlum Abdülhadi Yıldırım'ı ziyarete gitmişti. Daha sonradan geri dönmedi. Adil Öksüz'ün nerede olduğunu bilmiyorum’’ diye konuşmuştu.

BYLOCK KULLANICISI ÇIKMIŞTI

FETÖ darbe teşebbüsü süreciyle alakalı yargılama sürecinde Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığınca düzenlenen analiz raporunda Adil Öksüz, eşi Aynur Öksüz)ve yakınlarının Bank Asya'ya bankasının kurtarılması için yüksek miktarda para yatırdıkları bilgisi yer almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal