Adil Öksüz Almanya'da Görüntülendi

Darbeci ve firari Adil Öksüz’ün Almanya’da kaldığı iddia edilen ev görüntülendi.

13.06.2018-13:07 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-13:21)

Hain FETÖ’nün darbeci sözde "Hava Kuvvetleri İmamı" Adil Öksüz’ün Almanya’ya firar ettikten sonra, örgütün Berlin’deki hücre evlerinde kaldığı öne sürüldü.

Anadolu Ajansı’na ulaşan bir ihbarda, firari Adil Öksüz’ün Almanya’nın başkenti Berlin’in Neukölln ilçesinde Friedelstr 48. 12047 adresinde, S. Yaşar ismine kayıtlı bir evde saklandığı iddia edildi.

Bu ihbar mektubu ardında, mevzu bahis adrese giden AA muhabirleri, firari Öksüz’ü görüntülemeye çalıştı.

Genellikle göçmenlerin yaşadığı ilçedeki adrese ulaşıldığında, kapı zilinde buranın ev sahibi olduğu tahmin edilen "Yaşar" adının yazılı olduğu görüldü.

Dairenin, binanın caddeye bakan kısmı yerine sadece arka bahçeye bakan ve dışardan fark edilemeyecek bir cephede yer alması dikkatlerden kaçmadı.

AA’nın kayıt altına aldığı ve zilini çaldığı dairede kimsenin kapı açmaması dikkati çekerken, apartmanın Alman sakinleri de S. Yaşar adında bir kişiyi tanımadıklarını söylemesi ise şüpheleri arttırdı.

KAÇIŞ VE BARINMA İÇİN ÖRGÜTLÜ FAALİYET

AA muhabirinin güvenilir kaynaklardan ulaştığı bilgilere göre, firari Öksüz'ü saklayan kritik isim, Berlin'deki FETÖ örgütlenmesinin etkili unsurlarından kaçak Ali A.

Almanya’da  birçok gayrı menkula sahip olan Ali A., 15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında Türkiye’den çok sayıda FETÖ elebaşının yasa dışı yollarla başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerine firar etmesini ve barınmasını planladı.

Firari Adil Öksüz'ün de bu evlerden birinde saklandığı tahmin ediliyor

FETÖ’cü Ali A’nın, S. Yaşar’a ait hücre evde birçok FETÖ yöneticisini sakladığı, görgü tanıklarının ifadelerine de yansıyor.

Adil Öksüz'ün Ali A. tarafından korunduğu, bu kişinin yardımıyla gizli bir şekilde Almanya içinde gezdiği gelen bilgiler arasında.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal