Adaylık Sorularına Cevap Geldi: Neden Olmasın!

2019 Mart ayında düzenlenecek yerel seçimler için başta Binali Yıldırım olmak üzere bir çok bakanın da adı geçmekteydi. Bu isimlerin aday gösterilip gösterilmeyeceği merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen soruya cevap verdi.

06.11.2018-17:13 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-17:13) Adaylık Sorularına Cevap Geldi: Neden Olmasın!

2019 Mart ayında düzenlenecek yerel seçimler için başta Binali Yıldırım olmak üzere bir çok bakanın da adı geçmekteydi. Bu isimlerin aday gösterilip gösterilmeyeceği merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen soruya cevap verdi. Partiler yerel seçim çalışmalarını sürdürürken başta Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu olmak üzere bazı bakanların Ankara ve İstanbul gibi büyükşehirlerde aday gösterilip gösterilmeyeceği konuşuluyordu. 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için adı geçen Binali Yıldırım dün merak edilenlerle alakalı olarak ''partimde istişare süreçleri tamamlanmadan böyle net ifadeler kullanmayı doğru bulmuyorum’’ açıklamasında bulunmuştu.

YILDIRIM ADAY MI OLACAK ?

Herkesin merak ettiği "TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Bakanlar arasından aday çıkabilir mi?" sorusu grup toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yöneltildi. Erdoğan bu soruya, "Zorda kalırsak neden olmasın" yanıtını verdi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım ise dün adaylık iddialarıyla alakalı olarak şöyle demişti: Partimde istişare süreçleri bitmeden böyle net ifadeler kullanmayı doğru bulmuyorum. Bugüne kadar partimin ve ülkemin bana nerede ve nasıl ihtiyacı varsa orada hizmet verdim. Biz makamları mutlu olmaktansa millete hizmet etmek için bir araç olarak görüyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal