Adana'da Uyuşturucu Satıcılarına Şafak Baskını

Adana'da uyuşturucu satıcılarına karşı yürütülen soruşturma doğrultusunda 58 şüpheliye ilişkin gözaltı kararı verildi

21.06.2019-09:59 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-10:30)

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına ilişkin çalışma başlatıldı.

Soruşturma doğrultusunda arama yapılması için 60 adres tespit edildi, 58 şüpheliye ilişkin haklarında gözaltı kararı çıkarıldı.

500 polisin katıldığı ve özel harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, baskın düzenlenecek bir evin sokak giriş ve çıkışları  kapatıldı.

KAÇMAYA ÇALIŞAN HÜKÜMLÜ KISKIVRAK YAKALANDI  

Ekiplerin eve baskın yaptığı esnada 20 sene kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, polisi fark edince evinin damından zemine atlayıp bir süre kaçmaya çalıştı.

Hükümlünün kaçtığını gören ekipler, "dur" ihtarında bulunarak havaya ateş açtı. Ara sokaklarda kaçarak izini kaybettirmeye uğraşan hükümlü kısa sürede yakalandı.

Ekipler, baskın yaptıkları evlerde yaptıkları aramalarda 180 uyuşturucu hap, 57 gram eroin, 76,72 gram metamfetamin, 58 gram esrar, 13,96 gram kokain, 2,88 gram skunk, 10,54 gram sentetik kannabinoid bulundu.

Operasyon doğrultusunda gözaltına alınan çok sayıda şüpheli Adana Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünden sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal