Adana'da Tefecilik Operasyonu! Aralarında İmam ve Muhtar da Var

Adana'da içlerinde muhtar, cami imamı, okul müdürü ve esnafın da olduğu 9 kişi tefecilik yaptığı suçlaması ile gözaltına alındı.

30.11.2018-12:49 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-12:44) Adana'da Tefecilik Operasyonu! Aralarında İmam ve Muhtar da Var

Adana'nın Ceyhan ilçesinde polis, 'tefecilik ve yağma' suçlaması ile içlerinde muhtar, cami imamı, okul müdürü ve esnafın da yer aldığı 9 kişiyi gözaltına aldı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri, silahlı örgüt kurarak tehditle yağma ve tefecilik yaptığı öne sürülen şüphelilere dönük 3 ay boyunca teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Polis, toplanan kanıtlar çerçevesinde bu sabah tespit edilen adreslere operasyon yaptı. Operasyonda muhtar N.G., cami imamı H.G., okul müdürü C.B. ile esnaf M.Ş.D., Y.K., A.K., H.A., M.D. ve O.S. gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA TAPU, ÇEK-SENET, KREDİ KARTI ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, 5 pos cihazı, 47 başka kişilere ait tapu, 15 çek-senet, çok sayıda kredi kartı ve satış belgesi ile 9 cep telefonu yakalandı.

Sağlık kontrolünden geçen  şüpheliler sorgulanmak için Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal