Adana'da Silahlı Saldırı

Adana'da Çukurova Belediyesinde, zabıta müdürü ve komiserini öldüren, zabıta amirini de silahla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi.

08.12.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-13:47) Adana'da Silahlı Saldırı

Adana'da Çukurova Belediyesinde, zabıta müdürü ve komiserini öldüren, zabıta amirini de silahla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi.

Belediye binasında geçtiğimiz gün meydana gelen olayda, emekli emniyet müdürü olan zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu (51) ve zabıta komiseri Habil Aykan'ı (52) öldüren, zabıta amiri Kenan Özdemir'i (52) de silahla yaralayan zabıta memuru A.A'nın emniyetteki işlemleri sona erdi.

A.A, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

Şüphelinin, saldırıda kullandığı silahın bulundurma ruhsatlı olduğu tespit edildi.

Görgü tanıklarının emniyete verdikleri ifadeye göre, zanlının, koridorda Habil Aykan'ı yaraladıktan sonra karşılaştığı kişilere 'Önümden çekilin, önüme geçeni vururum.' dediği ifade edildi.

Çukurova Belediyesinde, geçtiğimiz gün akşam vakitlerinde zabıta memurunun silahlı saldırısı sonucu Aydoğdu, Aykan ve Özdemir yaralanmıştı. Aydoğdu ile Aykan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Saldırıdan sonra dışarı çıkıp başına silah dayayan zanlı A.A, polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alınmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal